Over ons

Internationaal (zakelijk) vervoer

Ontzorgen op internationaal niveau

Wilt u vervoer boeken voor een zakelijk reis? Meesterchauffeurs ontzorgen u op het hoogste niveau en regelen alle essentiële zaken tot in de puntjes. Waar dan ook ter wereld geldt dat Meesterchauffeurs op tijd zijn en inspelen op logistieke uitdagingen. Per land, regio of stad treft de passagier steevast hetzelfde, vriendelijke gezicht als chauffeur van de auto. Voorafgaand aan de reis beschikken wij over de details van het reisschema, zodat de ritten correct en discreet verwerkt zijn in het internationale systeem en directe communicatie tussen de opdrachtgever, de passagier en de chauffeur uitstekend verloopt.

Vertrouwde partners

Meesterchauffeurs heeft uitstekende contacten met partners in regio’s en steden over de hele wereld. Onze partners staan in nauw contact met geverifieerde Meesterchauffeurs die allen via één planningssysteem werken. Zo zijn alle activiteiten traceerbaar.

Veiligheid voorop

Reizen kan veiligheidsrisico’s met zich meebrengen. Zo bestaat de kans dat reizigers worden blootgesteld aan complexe uitdagingen. Wat wij hieraan doen? Wij vermijden onnodige risico’s voordat deze überhaupt een kans krijgen, zodat passagiers zo goed mogelijk beschermd worden. Heel belangrijk, vinden wij.
Bij het plannen van een overzeese zakenreis zijn wij in staat om een uitgebreide analyse te maken van de risico’s ter plaatse. Vervolgens verstrekken wij advies over hoe risico’s kunnen worden teruggebracht van onaanvaardbaar tot aanvaardbaar.

  • Risicoanalyse
  • Risicobeoordeling
  • Risicobeperking