Over ons

Excellent gastheerschap

Meesterchauffeurs verzorgen zakelijk vervoer voor de top van bedrijven en overheden. Gastvrijheid is een deel van onze persoonlijkheid. Zowel op nationaal als internationaal niveau vormt excellent gastheerschap het middelpunt. Meesterchauffeurs anticiperen continu op logistieke uitdagingen, zodat passagiers comfortabel, professioneel en discreet reizen.

Met meer dan 30 jaar ervaring in onze kofferbak gaan wij vele malen verder dan de logistiek rondom personenvervoer.

Meesterchauffeurs zijn de best rijdende chauffeurs in hun vakgebied met jarenlange ervaring in ondersteunende diensten aan managers, CEO’s, ondernemers, politici, staatshoofden en directeuren bij topbedrijven en overheidsinstellingen. Wij staan garant voor professioneel en helder zakelijk vervoer: van chauffeursdiensten met of zonder auto, persoonlijke escorts, roadshows en wereldwijde transfers tot aan het ontwikkelen van een vervoersplan voor grote evenementen en congressen.

Uitzonderlijke gastvrijheid maakt Meesterchauffeurs uniek. Ieder die aan onze zorg is toevertrouwd, ondersteunen we tot in detail en met alle respect. Met meer dan 30 jaar ervaring in onze kofferbak gaan wij vele malen verder dan de logistiek rondom personenvervoer. Meesterchauffeurs combineren disrectie met de juiste mate van betrokkenheid. Daarnaast leggen wij als geen ander verbindingen, houden we planningen scherp in de gaten en laten we (potentieel) stressvolle momenten soepel verlopen. Met de hoogste efficientië creëren wij een moment van rust tijdens het vervoer van onze passagiers, zodat zij ontspannen en goed voorbereid naar hun afspraken gaan – zowel nationaal als internationaal.

Het vertrekpunt van Meesterchauffeurs

Paul Brenkman en Peter van Oijen startte Meesterchauffeurs als jongvolwassenen vanuit een passie voor vernieuwing en gastvrijheid. “Onze voorliefde voor hoogwaardig personenvervoer in combinatie met een flinke dosis innovativiteit en perfectionisme zorgde voor dat Meesterchauffeurs kon evolueren tot de internationale, maar gemoedelijke organisatie die wij samen met het team van uitstekende chauffeurs vormen.”

Lees meer over Paul en Peter

Meesterchauffeur
Paul Brenkman

Meesterchauffeur
Peter van Oijen

Logistieke uitdagingen combineren met onze uitmuntende gastvrijheid in personenvervoer op nationaal en internationaal niveau: Meesterchauffeurs doen niet anders. Onze internationale partners zijn allen aangesloten op een en hetzelfde systeem, waardoor planning en communicatie te allen tijde feilloos verloopt.

België
Brazilië

Brasil
Sao Paolo

China

Hong Kong
Changzhou

Denemarken
Duitsland

Baden-Baden
Berlijn
Cologne
Dresden
Dusseldorf
Frankfurt
Friedrichshaven
Hamburg
Hannover
Leipzig
Munich
Nuremberg
Stuttgart

Finland
Frankrijk

Lyon
Marseille
Cannes/Nice
Dijon
Parijs

Griekenland
Hongarije
Ierland
IJsland
Italië

Milaan
Venetië
Napels
Rome

Korea
Letland
Luxemburg
Nederland

Amsterdam
Arnhem
Eindhoven
Groningen
Rotterdam
Den Haag
Utrecht

Noorwegen
Oostenrijk

Vienna
Salsburg

Polen
Portugal
Roemenië
Rusland

Moskou
St. Petersburg

Slowakije
Slovenië
Spanje

Valencia
Sevilla
Barcelona
Madrid

Tsjechië
Turkije
Verenigde Staten

Boston
Chicago
Los Angeles
Miami
New York
Philadelphia
San Francisco
Washington

Zweden

Göteborg
Malmo
Billlund
Stockholm

Zwitserland

Geneva/Basel
Zurich